Integrált irányítási rendszer

Az MVM XPert Zrt. Integrált Irányítási Rendszerének bemutatása


Az MVM XPert Zrt. 2019. október 17-én alakult meg az MVM OVIT Zrt. részleges jogutódjaként. Az üzletág-átruházás pedig 2019. november 6-án valósult meg.

Az MVM XPert Zrt. az MVM Csoport elismert tagvállalataként működik.

Az MVM XPert Zrt. a magyar villamosenergia-szolgáltatási rendszer szerves részeként vállalkozik az átviteli hálózat egységeit alkotó távvezetékek és transzformátorállomások, valamint ipartelepek gépészeti létesítési, karbantartó és villamos tevékenységeinek végzésére, nagyfeszültségű távvezetéki, alállomási és ipartelepi projektek fővállalkozásban történő kivitelezésére, mely tevékenységével így a szolgáltatások komplex rendszerét nyújtja.

A társaság alapvető törekvése, hogy tevékenységével az egységes villamosenergia-rendszer biztonságos működését szolgálja, továbbá piaci magatartásával kiegyensúlyozott gazdálkodást valósítson meg.

Társaságunk tudatosan egy olyan integrált irányítási rendszert kíván kiépíteni, amely folyamatos fejlesztésével hosszútávon is garantálni tudja, hogy az MVM XPert Zrt. magas színvonalon tudja teljesíteni tervezési és kivitelezési feladatait partnerei felé.

Az MVM XPert Zrt. úgy építette fel integrált irányítási rendszerét és annak kézikönyvét, hogy abban a vonatkozó ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015, ISO 45001 : 2018, ISO 50001 : 2019, ISO 37001 : 2019 és SCC/VCA** szabvány szerkezetét figyelembe vette. A szabványok követelményei az integrált irányítási rendszer részeként, dokumentáltan különböző szintű belső szabályzatokban és utasításokban foglaltak szerint valósulnak meg.

 

 

Tanúsítványok: