Integrált irányítási rendszer
Az MVM ENERGO-MERKUR Kft. Integrált Irányítási Rendszerének bemutatása

Az MVM ENERGO-MERKUR Kft. 2011. december 28-án alakult át az MVM OVIT Zrt. részleges jogutódjaként. Társasági leányvállalatként 2021. április 1-től működteti az MVM XPert Zrt. 100 %-os tulajdonosként.


Az MVM ENERGO-MERKUR Kft. az MVM Csoport elismert tagvállalataként működik.


Az MVM ENERGO-MERKUR Kft. a magyar villamosenergia-szolgáltatási rendszer szerves részeként vállalkozik az átviteli hálózat egységeit alkotó távvezetékek és transzformátorállomások, valamint ipartelepek gépészeti létesítési, karbantartó és villamos tevékenységeinek végzésére, nagyfeszültségű távvezetéki, alállomási és ipartelepi projektek fővállalkozásban vagy konzorciumban történő kivitelezésére, mely tevékenységével így a szolgáltatások komplex rendszerét nyújtja.


A társaság alapvető törekvése, hogy tevékenységével az egységes villamosenergia-rendszer biztonságos működését szolgálja, továbbá piaci magatartásával kiegyensúlyozott gazdálkodást valósítson meg.


Társaságunk tudatosan egy olyan integrált irányítási rendszert kíván kiépíteni, amely folyamatos fejlesztésével hosszútávon is garantálni tudja, hogy az MVM ENERGO-MERKUR Kft. magas színvonalon tudja teljesíteni tervezési és kivitelezési feladatait partnerei felé.


Az MVM ENERGO-MERKUR Kft. úgy építette fel integrált irányítási rendszerét és annak integrált irányítási kézikönyvét, hogy abban a vonatkozó ISO 9001 : 2015, ISO 14001 : 2015 és ISO 45001 : 2018 szabvány szerkezetét figyelembe vette. A szabványok követelményei az integrált irányítási rendszer részeként, dokumentáltan különböző szintű belső szabályzatokban és utasításokban foglaltak szerint valósulnak meg.


Az MVM ENERGO-MERKUR Kft. integrált minőség-, környezet-, valamint munkahelyi egészségvédelem- és biztonságpolitikája